Wednesday, 17/Apr/2024, 1:27 AM



Main
My profile Registration Log out RSS
Logged in as Guest | Group "Guests"Welcome, Guest
Search
Like
Menu
Login Here
Section categories
Vdieos [1]
News about videos
Apoel Ultras [1]
Apoel Fans
Apoel FC [9]
Apoel is the best team in Cyprus
Cars [1]
Songs
Latest Video
Poll
What do you want to upload more on the site
Total of answers: 3


Calendar
«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Main » 2011 » November » 19 » Apoel vs Ermes
1:34 PM
Apoel vs Ermes
Ο γνωστός μονόδρομος

Το -6 από την κορυφή είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ΑΠΟΕΛ που όχι μόνο νομίζει αλλά είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Δεν υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για την μέτρια εικόνα που δείχνει η ομάδα μας στους αγώνες πρωταθλήματος, αφού και ο απόλυτος άρχοντας στις τελευταίες δηλώσεις του παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι δυσκολεύονται να εντοπίσουν τους λόγους που λείπει η ποιότητα που θα φέρει γκολ και νίκες. Σήμερα με αντίπαλο τον ουραγό Ερμή ο στόχος είναι η νίκη! Ο Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο για μια νέα αρχή που θέλει να κάνουμε αφού ξέρει ότι θα χρειαστεί ένα καλό σερί νικών για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες. Ας μην βιαζόμαστε όμως μιας και υπάρχουν και αυτοί που σκεφτόνται περισσότερο το επερχόμενο ταξίδι τους στην Αγιά Πετρούπολης.

Ο Ερμής του Ανδρονίκου θα είναι ακόμα ένας αντίπαλος που θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο να αμυνθεί μαζικά ελπίζοντας ότι αν μας πάνε όλα στραβά να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Η ανάγκη να διασπαστεί η πολυπρόσωπη άμυνα του Ερμή είναι το ζητούμενο έτσι ώστε να δούμε δίκτυα μετά από δυο στείρες αγωνιστικές. Η απουσία του Αλμέιδα δεν σημαίνει τίποτα αφού αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς αυτόν την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία πρέπει να πάμε στα σπίτια μας όλοι.

Ο Σολάρι θα κληθεί να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών και παρά το ότι μερίδα κόσμου έχει ί αρνητική προδιάθεση με τον Αργεντινό, αυτός πρέπει να δείξει ετοιμότητα. Έχουμε καταντήσει κουραστικοί στο να τονίζουμε ότι μόνος του δεν μπορεί να κάνει αυτά που αναμένουμε και είναι για αυτό που θα χρειαστεί βοήθειες για να γίνει απειλητικός.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που θα προτιμήσει ο Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να δούμε ουσιαστικές αλλαγές. Ο τραυματισμός του Μποαβεντούρα και το ότι ο Αλεξάνδρου προέρχεται από έναν μικροτραυματισμό ίσως φέρει τον Ηλία στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ένας εκ των Σολωμού ή Πουρσαϊτίδη θα καλύψει το δεξί άκρο ενώ οι Ζόρζε και Ολιβεϊρα θα είναι στο κέντρο της άμυνας.

Η ανάγκη για κατοχή της μπάλας με τρόπο δημιουργικό επιβάλλει ένα άκρως επιθετικό σχήμα και είναι για αυτό που μόνο ο Μοραϊς θα επιφορτιστεί καθήκοντα αναχαιτιστή αφού ο Ερμής δεν αναμένεται να επιδιώξει να επιτεθεί οργανωμένα. Χαραλαμπίδης και Μαντούκα θα είναι λογικά στα δυο άκρα ενώ ο Μαρσίνιο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα έχοντας το δύσκολο ρόλο του να μας κάνει απειλητικούς.

Το ζητούμενο είναι η άλλη θέση στο κέντρο σε περίπτωση που ο Πίντο δεν ξεκινήσει τον αγώνα. Ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στα μέσα της εβδομάδας είναι όμως στην αποστολή. Αν ο Γιοβάνοβιτς προτιμήσει να τον προφυλάξει τότε ίσως δούμε στην εντεκάδα και τον Μπελαϊτ εκτός και αν γίνει η έκπληξη και με δεύτερο αμυντικό χαφ (Σατσίας).

Views: 10002 | Added by: AndrosPapa | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: